Hiusten hoito kotona löytyvistä tuotteista

Tämän päivän etätehtävänä oli tehdä itselleen tai läheiselle hius- tai hiuspohjan hoito, analyysi ja tehdä siitä kirjoitelma blogiin. 
Tein itselleni koska ei ollut muiden hiuksia käytettävissä.

Hiukseni on aika kovalla koetuksella lämpökäsittelen hiuksiani joka toinen päivä, en kuiteskaan ihan joka pvä joskus annan hiusteni levätä. 
Mun kotoota löytyvät tuotteet mitä käytin hiuksiini: 


Valitsin nämä tuotteet. Shampooksi valitsin öljypohjaisen hoitavan shampoon, koska hoitoaine ei ole niin hoitava. Hiukseni on hyvässä kunnossa, koska käytän mahdollisimman hoitavia tuotteita, koska latvani kuivuu niin helposti lämpökäsittelyjen takia (armoton kihartaja).
Hoitoaineeksi valitsin lämpimiä sävyjä neutraalimmaksi taittavan maskin, yritän saada sillä latvoista punertavuutta veks. Olen nyt noin kuukauden käyttänyt sitä ja olen huomannut eron, selkeästi latvoissa neutraalimpi sävy. 
Jätettäväksi hoitoaineeksi pistin Goldwellin Just smooth seerumia. 
Hiuspohjani on tällä hetkellä tosi hyvässä kunnossa, niin ei tarvinnut sitä miettiä tuote valinnoissa. Tämä öljypohjainen  shampoo tosi hyvä myös pitämään hiuspohjan kunnossa. 

Hiukseni ennen:





Hiukseni pesun jälkeen:




Föönasin hiukset ja viimeistelin kiharoilla. Kiharoihin laitoin samaa seerumia pehmentämään niitä. Tyveen suihkutin Kevin murphyn doo.over puuteri/tekstuuri spraytä.


Valmis:



















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogi tehtävä 2

Tyvi vaalennus & sävytys

Kerroksittain leikkuu asiakkaalle